Werken met een Digitale Handtekening

Alle voordelen op een rij

Werken met een digitale handtekening brengt veel voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het sneller en veiliger versturen van documenten en contracten naar jouw klanten. Maar er zijn nog veel meer voordelen te bedenken!

Julia

Neem als voorbeeld Julia. Julia werkt nu nog niet met digitale handtekeningen. Dit heeft er voor gezorgd dat ze te veel mappen vol met contracten op haar bureau heeft liggen. Ze heeft geen tijd om het belangrijke telefoontje op te nemen en er is geen structuur in hoe ze werkt. Maar daar gaat verandering in komen. Vandaag gaat Julia digitale handtekeningen gebruiken.

Minder papier

Dit is het eerste voordeel wat Julia ervaart, ze heeft veel minder papier op haar bureau. Dit zorgt ervoor dat ze het overzicht weer terug krijgt op wat er werkelijk toe doet. Werken met digitale handtekeningen helpt haar ook met de manier hoe haar contracten zijn georganiseerd. Alles is in de cloud te vinden en op elk moment te  te openen. Of Julia nou op kantoor is of bij de klant, ze kan altijd bij haar documenten.

Bespaar geld

Omdat Julia geen geld meer hoeft uit te geven aan papier, cartridges en extra opslag, heeft ze aan het eind van de maand geld over! Dit is voor elke business natuurlijk een geweldig voordeel. Het heeft een positief effect op iedereen. Gemiddeld genomen is een digitaal document minstens €0.14 cent goedkoper per contract. Van freelancers net als Julia, tot grote multinationals, ze pakken allemaal hun voordeel met digitale handtekeningen.

Bijdragen aan een beter milieu

Het zonnetje is er van gaan schijnen. Een contract telt gemiddeld 3 A4’tjes. Dit telt best snel op in industrieën zoals de uitzendbranche. Als je gaat werken met digitale handtekeningen bespaar je papier en daarmee bespaar je ook bomen! Maak jouw C02 afdruk kleiner met het gebruik van Digitale handtekeningen.

Meer tijd over

Zoals je kan zien heeft Julia zoveel tijd over dat ze haar cliënt persoonlijk kan gaan bezoeken. Een van de grootste voordelen van het werken met een digitale handtekening is dat je tijd over hebt voor de belangrijke zaken voor jouw bedrijf. Het bespaart wachttijd, digitale contracten worden gemiddeld 90% sneller ondertekend. Dit is het verschil tussen 2-3 dagen en 1.5 uur! Je bent sneller met het vinden van contracten, ze zijn sneller aangepast en je kan ze in bulk verzenden. Alles is simpelweg sneller en eenvoudiger.

Werken met digitale handtekening
Minder papier
Geld over
Beter milieu
meer tijd

Digitale Handtekeningen

Er zijn nog meer voordelen waar we nog niet over hebben gesproken, denk bijvoorbeeld aan de veiligheid en rechtsgeldigheid van de handtekeningen.

Heb jij genoeg gelezen over het werken met Digitale handtekeningen?

Maak een account hieronder en pak 14 dagen als een proefperiode!