Wat is het Signable Partner programma?

Het Signable Partner programma zet jou in staat om de gratis API van Signable te gebruiken voor jouw CRM. Dankzij deze integratie kunnen de gebruikers van de CRM, elektronische handtekeningen versturen, zonder het programma te verlaten. Het voordeel voor jouw organisatie is dat je dankzij het partner programma een kleiner bedrag betaalt voor de elektronische handtekeningen!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan een kijkje bij onze API-documentatie.

Wil je een Affiliate worden? Kijk dan op deze pagina.

In de tabel aan de rechter kant vind je de prijzen welke wij hanteren voor partnerschappen. Hoe meer enveloppen je verstuurd, hoe goedkoper het voor je wordt.

Je betaalt voor gebruik. Je betaalt dus niet vooraf of een vast maandelijks bedrag. Aan het einde van de maand krijg je de rekening van die maand opgestuurd.

Het is super eenvoudig om jezelf aan te melden als partner. Klik op de knop hieronder, vul een korte vragenlijst in en je bent klaar.

Partner levels

Wat zeggen onze huidige partners?

iComplete is een Britse CRM cloudservice die tools biedt voor het klein bedrijf en MKB. Ze zijn nu 2 jaar partner van Signable en vinden Signable grote voordelen heeft voor hun klanten. iComplete MD, Stuart Hibbert, had dit te zeggen over hun Signable-integratie:

“Signable breidt onze verkoopautomatiseringstools uit – zodat klanten documenten kunnen maken en verzenden voor elektronische ondertekening.”

HubSolv levert software voor schuldbeheer en is al iets meer dan 2 jaar partner van Signable. HubSolv mede-oprichter Fraser Hamilton had dit te zeggen over hun Signable-integratie:

“Signable is een partner die goed aansluit bij onze ethos. Signable helpt onze klanten verder bij het verminderen van onnodige admin en zorgt voor verhoogde productiviteit; omdat vroeger alles per post werd gedaan. “

TaxCalc is een snelgroeiend, fintech-bedrijf gevestigd in Wokingham, gespecialiseerd in belasting- en boekhoudsoftware voor accountants en financiële professionals, evenals belasting- en btw-aangiftesoftware voor particulieren en bedrijven. Voor TaxCalc heeft integratie met Signable:

“Een voorsprong op veel van onze concurrenten gegeven”

 

Word vandaag nog een Signable partner!