On Demand Webinars

Signable webinars

Hieronder vind je een verzameling van webinars die zijn ontworpen om jouw te laten zien hoe je elektronische handtekeningen en Signable kunt gebruiken. Het maakt niet uit of je al bekend bent met eHandtekeningen of niet, er valt altijd iets te leren uit deze video’s.

Brabant Onderneemt Webinar

Stichting Brabant Onderneemt is een stichting die zich richt op het samenbrengen van ondernemers uit de mooiste provincie van Nederland. Zij beschrijven zichzelf als “het platform dat ondernemende personen faciliteert om kennis en contacten op te doen en elkaar te inspireren.”
Onlangs zijn zij Signable gaan gebruiken om de inschrijvingen van nieuwe leden de versnellen. Hun inschrijfformulier staat nu als widget op hun website. Hoe hebben zij dit gedaan? Zijn elektronische handtekeningen legaal? Hoe werken elektronische handtekeningen eigenlijk? In deze webinar kom jij dat te weten!

Deze webinar is opgenomen in juni 2020.

Vorige Webinars

Waarom je eHandtekeningen zou gebruiken voor jouw side hustle

Dit webinar zal geweldig zijn voor alle ondernemers die een klein bedrijf runnen naast hun 9 tot 5. Het zal een aantal geweldige tips en tools geven aan hen die net begonnen zijn met hun zaken en zal ook hen helpen die al meer ervaring hebben met het runnen van een klein bedrijf.

We behandelen:

Dit webinar is in het Engels opgenomen in april 2020.

Onze partner- en affiliateprogramma’s | Hoe ze helpen jouw bedrijf te laten groeien

Dit webinar is geweldig voor iedereen die zijn bedrijf wil laten groeien of zijn omzet wil verhogen. Na het bijwonen van het webinar heb je een duidelijk idee hoe je kunt profiteren van de Signable partner- en affiliate-programma’s.

We behandelen:

Dit webinar is in het Engels opgenomen in maart 2020.

Hoe Signable u kan helpen bij de makelaardij

In dit webinar hoor je hoe Signable jouw kan helpen bij vastgoed dienstverlening.

Het webinar behandelt:

Dit webinar is opgenomen in het Engels in februari 2020.

De terminologie van Signable

Dit webinar vertelt over alle verschillende termen die je tegenkomt bij Signable. Zoals ‘enveloppen’, ‘velden samenvoegen’ en ‘tags’. Naast het uitleggen wat ze betekenen, worden deze functies ook getoond, zodat je volledig inzicht krijgt in Signable en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

Het webinar behandelt:

Dit webinar is in het Engels opgenomen in januari 2020.

Een inleiding tot eHandtekeningen en Signable

Dit webinar is een perfecte introductie voor nieuwe gebruikers van Signable maar ook voor hen die de basics al kennen maar meer willen weten over het gebruik van hoe Signable hun bedrijf kan helpen.

Het webinar behandelt:

Dit webinar is in het Engels opgenomen in augustus 2019.

Verbeteringen bij Signable

Dit webinar behandelt het recente updates bij Signable, waaronder:

In de webinar krijg je ook enkele hints en tips over hoe je het meeste uit jouw account kunt halen.

Dit webinar is in het Engels opgenomen in juli 2019.