Product Updates voor april 2021

Een voorjaarsschoonmaak voor Signable

Zoals velen van jullie misschien al hebben gezien, heeft de app deze maand een behoorlijke update gehad. We zijn zo blij om alle positieve feedback nu al te zien.

Kortom hebben we de menubalk en kopteksten bijgewerkt om alles duidelijker en eenvoudiger te laten uitzien. Deze look sluit aan bij de ontwerprichting die we dit jaar plannen. Er komen grote dingen aan!

Zoals altijd bij cosmetische wijzigingen, heeft niets invloed op jouw enveloppen of het verzend- of ondertekeningsproces, dus maak je geen zorgen!

Branding Pagina-update 

Onze white-label branding is een van onze meest geliefde functies, en als je deze heeft gebruikt, weet je waarom … Het is een gemakkelijke manier om jouw e-mails en ondertekenings pagina aan te passen om extra professionaliteit toe te voegen aan elektronisch ondertekenen.

Omdat we weten hoe belangrijk het voor velen van jullie is, wilden we het een verse likje verf geven. Daarom hebben we dingen een beetje veranderd om het je gemakkelijker te maken om te zien hoe jouw logo eruit ziet en om je meer merk kleuropties te bieden.

Je kan nu de achtergrondkleur voor jouw logo kiezen, wat betekent dat jouw merknaam naadloos aansluit bij jouw website.

API-updates

We houden nu alle API-gebruikers op de hoogte van alle API-verbeteringen die we deze maand hebben doorgevoerd. Deze maand hebben we niet veel ingrijpende veranderingen gezien, maar houd je ogen open voor de updates van volgende maand.

About Emma

Emma is a Digital Marketing Apprentice at Signable. She loves cooking, cycling, and having a good sing-song.