Over ons

Met trots bieden wij de beste ervaring voor onze klanten en onze medewerkers. Ons klanten succes team werkt voordurend om alle problemen, waar jij tegenaan loopt, te verhelpen. Onze uitstekende service in combinatie met onze snelle, gebruiks en prijsvriendelijke software heeft er voor gezorgd dat we al meer dan 6000 bedrijven helpen. Of je nu een proef gebruiker bent of een van onze grootste klanten, iedereen krijgt dezelfde support en respect die zij verdienen.

Cultuur
Menselijk, betrouwbaar en hardwerkend. Onze cultuur verspreidt zich over ons team en onze klanten. We zijn een beetje anders dan de meeste bedrijven, maar we denken dat je dat leuk zult vinden. We willen graag echte relaties opbouwen door actief feedback te stimuleren en open te communiceren.

KlantenKlanten zijn super belangrijk in ons bedrijf. We hebben echte gesprekken (zonder een script aan te houden) met onze klanten. We behandelen iedereen met wie we praten met empathie en begrip en geven je altijd het beste advies, zelfs als dit betekent dat we je moeten vertellen dat we niet de beste oplossing voor je zijn. We zullen altijd de vraag stellen ‘lost dit het probleem voor onze klanten op?’

Transparantie


Transparantie kweekt vertrouwen! We proberen onze klanten en ons team zo veel mogelijk op de hoogte te houden. Het is essentieel voor ons bij het opbouwen van een sterke relatie met beide.

Denk jij dat je bij ons past?

Neem dan een kijkje op onze vacature pagina en zie hoe het is om te werken op ons kantoor! Misschien staat er zelfs een functie open die perfect bij jou past!