Online handtekeningen in Telecom

Communicatie is eenvoudig met Online handtekeningen!

Online handtekeningen in Telecom kunnen van grote waarde zijn voor jouw bedrijf. De telecombranche is een bijzonder competitieve markt, dat is duidelijk. Maar welk verschil maak jij om jouw klanten nog sneller over de streep te trekken en tegelijkertijd meer zekerheid te geven? De oplossing kan liggen in Online contracten in telecom!

De telecomsector is constant bezig met documenten. Dit gaat samen met de hoge kosten van papierverwerking. Met het omschakelen naar Online handtekeningen zullen deze kosten worden geëlimineerd. Stel je voor, je bent bezig om een klant te vertellen over al de voordelen die jouw telecom bedrijf biedt. De klant zegt dat hij of zij er nog even over wil nadenken. Is er dan een mooiere tool dan Online contracten? Je kan hiermee contractueel een overeenkomst vastleggen, opsturen naar de klant en als zij er over uit zijn hebben zij het contract in no time getekend! Het biedt zekerheid voor beide partijen, er zijn geen extra telefoontje’s meer nodig en de software van Signable kan automatisch herinneringen sturen naar de potentiële klant.

Elektronische handtekeningen zijn in deze sector al populair aan het worden, wat betekent dat klanten sneller contact maken en het personeel meer tijd heeft om hulp en advies te geven.

 

Wat zeggen anderen over Online handtekeningen in Telecom?

Dit jaar zijn we begonnen met Signable en hebben we de portokosten, briefpapier en de tijdskosten van de beheerder kunnen wegnemen en communicatie sneller en nauwkeuriger kunnen maken omdat de mondelinge overdracht van informatie tot een minimum was beperkt. Al met al hebben we bijna £5000 in tijd en materialen bespaard, voor minder dan £50!
Payroll & Compliance

Download your FREE guide to electronic signatures for Telecom!

Sommige van onze klanten

Orbtalk Mainline apc Network Communications Group