Elektronische Handtekeningen in de Horeca

Bedien jouw klanten beter met Elektronische Handtekeningen

Zijn Elektronische Handtekeningen in de Horeca nodig? Als het aan ons ligt wel! Als we kijken naar de horeca business zien we dat er, naast een contract intensieve business zoals Hotels, ongemerkt veel contracten rond gaan. Denk maar eens aan al het papierwerk wat een strandpaviljoen heeft. Elk hoogseizoen komt er een vloedgolf aan jonge parttimers aan die allemaal een extra zakcentje willen verdienen. Deze hebben allemaal een contract nodig, en deze contracten moeten vervolgens ook weer opgeslagen worden. Dit proces zal een stuk makkelijker worden als deze wordt gedigitaliseerd.
Zo zijn er nog veel meer voordelen in de verschillende takken van dit mooie werkveld waar elektronische handtekeningen enorm kunnen helpen.

Technologie speelt tegenwoordig een grote rol bij het verbeteren van de prestaties. Het liefste loop je natuurlijk voorop in alle ontwikkeling. Gelukkig zijn elektronische handtekeningen al een volwassen technologie maar nog niet overal gebruikt, prachtig laaghangend fruit dus. Je kan online contracten gebruiken voor het inchecken bij hotels, boekingsprocessen, het aftekenen van evenementen, parttime werk contracten en leveringscontracten. Klanten van Signable hebben gemerkt dat ze met Elektronische Handtekeningen tot 90% sneller contracten getekend terug krijgen!

Zijn Elektronische handtekeningen in de Horeca nodig? Wij vinden van wel!

Wat zeggen anderen over Elektronische Handtekeningen in de Horeca?

De resultaten zijn verbluffend. In één hotel werd de gemiddelde responstijd van klanten die contracten ondertekenen teruggebracht van drie dagen naar slechts 1 uur en 45 minuten. In een andere locatie werd de tijd verkort van 2 dagen naar 3,5 uur. De uren die worden bespaard, zijn nu gericht op het genereren van meer boekingen en inkomsten voor eigenaren!
Interstate Hotels

Download your FREE guide to electronic signatures for Horeca!

Sommige van onze klanten

Marriott Holiday Inn South Place Hotel Hilton