Elektronische Handtekeningen in Horeca

Bedien jouw klanten beter met Elektronische Handtekeningen

Zijn Elektronische Handtekeningen in de Horeca nodig? Als het aan ons ligt wel! Als we kijken naar de horeca business zien we dat er, naast een contract intensieve business zoals Hotels, ongemerkt veel contracten rond gaan. 

Horeca Use Cases

Arbeidscontracten
Boekingsformulieren
T's & C's

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download your FREE guide to electronic signatures for'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Krijg mensen sneller aan het werk

Denk eens aan al het papierwerk wat een strandpaviljoen heeft. Elk hoogseizoen komt er een vloedgolf aan jonge parttimers aan die allemaal een extra zakcentje willen verdienen. Deze hebben allemaal een contract nodig, en deze contracten moeten vervolgens ook weer opgeslagen worden. Dit proces zal een stuk makkelijker worden als deze wordt gedigitaliseerd. Klanten van Signable hebben gemerkt dat ze met Elektronische Handtekeningen tot 90% sneller contracten getekend terug krijgen!

Innoveer mee

Technologie speelt tegenwoordig een grote rol bij het verbeteren van de prestaties. Het liefste loop je natuurlijk voorop in alle ontwikkeling. Gelukkig zijn elektronische handtekeningen al een volwassen technologie maar nog niet overal gebruikt, prachtig laaghangend fruit dus. Je kan online contracten gebruiken voor het inchecken bij hotels, boekingsprocessen, het aftekenen van evenementen, parttime werk contracten en leveringscontracten.

De resultaten zijn verbluffend. In één hotel werd de gemiddelde responstijd van klanten die contracten ondertekenen teruggebracht van drie dagen naar slechts 1 uur en 45 minuten. In een andere locatie werd de tijd verkort van 2 dagen naar 3,5 uur. De uren die worden bespaard, zijn nu gericht op het genereren van meer boekingen en inkomsten voor eigenaren!

Interstate Hotels

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrieën