Dus, wat zijn eHandtekeningen & Signables?

En wat is het verschil…

[Signable] Een technologie welke een persoon in staat stelt om elektronisch contracten te ondertekenen.

Elektronische handtekeningen, eHandtekeningen, of hoe wij ze noemen, een Signables, zijn stukken informatie in elektronische vorm welke zijn “geassocieerd met andere data in elektronische vorm, welke jou weer in staat stelt om de Signable te zetten.” (eIDAS) Simpel gezegd, een Signable is de digitale variant van de klassieke handtekeningen die je op papier vond. Je kan dus gemakkelijk digitale contracten tekenen. De technologie die wij bij Signable gebruiken zorgt ervoor dat de Signables 100% legaal en bindend zijn, net zoals papieren contracten.

Wat is Signable?

Signable eSignature

Signable Hier zijn wij!

Bij Signable maken wij gebruik van de nieuwste technieken om eHandtekeningen te versturen tussen twee, of meer, partijen.

Dankzij onze gebruiksvriendelijke software gebruiken duizenden bedrijven Signable voor het veilig online tekenen van contracten.

Wij geven ook ondersteuning voor bedrijven om hun aan de wettelijke voorwaarden te voldoen om elektronisch contracten te ondertekenen.

Wij registreren elke actie met betrekking tot het contract of document in een logboek, deze is te openen in je account. Dit helpt jou om overzicht te houden tijdens elk moment, van het maken van het document tot het ondertekenen.

Signable behaald en overtreft de wettelijke voorwaarden waaraan voldaan moeten om een document legaal te ondertekenen. Deze houden in:

  • Uniek gelinkt met de persoon die gaat tekenen en in staat zijn om de deze te identificeren.
  • Dankzij dit systeem, welke inzicht geeft op het aanmaken van Signables, is elke wijziging in de gegevens detecteerbaar en gemarkeerd.

Meer informatie nodig over Signables?

Ons gratis ebook zal je informeren over alles wat je wilt weten over Signables en zal er voor zorgen dat je vol vertrouwen met deze dienst aan de slag kan gaan

Hoeveel kost het?

Lang niet zoveel als wat je zou denken! We hebben verschillende abbonementsvormen, gemaakt op de hoeveelheid docuemtnen die jij wilt versturen. Wij bieden ook een Pay As You Go optie aan waarbij je slechts €1.50 per contract betaald. Check ze hier.