De Signable Google Drive Integratie is hier!

Een integratie voor iedereen

We zijn zo blij om aan te kondigen dat onze Google Drive Integratie live is! Dit betekent dat je jouw documenten in je Google Drive-account kunt opslaan voor makkelijke toegang, waar je ook bent. 

Het afgelopen jaar was uitdagend voor iedereen, en we zijn zo dankbaar voor al je suggesties en liefde. Ons klantenteam is overweldigd door de steun van jullie die zich met ons hebben aangemeld, en we willen vooral onze trouwe klanten bedanken die ons ondersteuning hebben geboden tijdens lockdown. 

We hopen dat deze nieuwe functionaliteit jou helpt bij het beheren van je belangrijke documenten, waar en wanneer je ook werkt. Laten we nu eens kijken wat je nou eigenlijk kunt doen met de Signable Google Drive integratie. 

Wat doet de Signable Google Drive integratie?

De Google Drive integratie werkt vrijwel hetzelfde als zoals onze Dropbox integratie. Kortom, laat onze Drive integratie je jouw SIgnable documenten opslaan in Google Drive. 

Om er achter te komen hoe je het kan instellen en hoe het werkt, hebben we een volledige handleiding op onze Hulp Site. We hebben hieronder ook een eenvoudige video-tutorial gemaakt. 

In deze video leidt Sophie je door het installatieproces.

 

Waarom integreren met Google Drive, en hoe vergelijkt het met Dropbox?

Kortom, het koppelen van je Signable account aan je Google Drive account betekent dat je Signable kan vertellen om al jouw documenten op te slaan in een specifieke map in Drive. 

Dit betekent niet dat je documenten niet meer beschikbaar zijn in je Signable account, ze zullen nog steeds veilig worden opgeslagen met dezelfde SSL encryptie als vroeger. Nu kan je gemakkelijk documenten delen met andere afdelingen zoals financiën of HR. 

Dankzij Google Drive worden al jouw documenten op verschillende apparaten gesynchroniseerd. Je zou dit ook kunnen doen met Signable, maar je kunt het eenvoudig doen via de Drive app die op alle apparaten werkt.

Je kunt Drive ook verder integreren met Slack en automatische meldingen instellen wanneer er een nieuw document aan een map wordt toegevoegd. 

Als je moeilijk kunt kiezen tussen onze Dropbox en onze Google Drive integraties, vat Zapier hier hun voor- en nadelen perfect samen.

Hadden we deze integratie niet al uitgebracht?

Slechts een paar klanten hebben deze integratie kunnen testen voordat we deze volledig hebben uitgebracht, dus als je de integratie al gebruikt, zal je geen problemen ondervinden. Maar als je het nog niet hebt geprobeerd, probeer het via de button hieronder!

Als je onze volledige handleiding wilt lezen, ga dan naar onze installatie demo op onze Hulp Site.

About Emma

Emma is a Digital Marketing Apprentice at Signable. She loves cooking, cycling, and having a good sing-song.