J Williams Case Study

J Williams Case Study

< Back to case studies

JWillimas en Signable

Het leveren van een probleemloze service is het belangrijkste doel van J.Williams …

J Williams is gevestigd in Hampshire en biedt financiële diensten aan hun klanten. Traditionele accountancy, voorbereiding van accountants, boekhouden en belastingadvies zijn de belangrijkste gebieden waarin ze werken.

Het klantenbestand van J Williams bestaat voornamelijk uit eenmanszaken, partnerschappen, individuen, bedrijven en ad-hocprojecten, waardoor J Williams een drukke praktijk heeft. Als een sector die van oudsher veel documenten verzendt, besefte directeur Jeri J. Williams dat ze een oplossing moesten vinden die meer tijd zou opleveren.

J Williams

Nooit meer terug…

Signable phone

Na het ontdekken van eSignatures en het leren van hun legitimiteit vanuit een juridisch standpunt, meldde Jeri zich aan voor de gratis proefperiode van Signable. In deze periode kwam hij erachter dat Signable het antwoord was voor alle problemen die zij hadden.

J Williams is trots op de vlotte service die zij hun klanten bieden, dus het was belangrijk voor Jeri dat niet alleen het kantoor gestroomlijnd is, maar ook dat de klanten een uitstekende beleving krijgen door tijd te besparen.

En nu, enkele jaren later, heeft Jeri niet achterom gekeken.

“Ik was zo onder de indruk van het product dat ik nu alles wat mogelijk is hiermee verzend.”

Sinds het implementeren van papierloze documenten geniet Jeri dagelijks van de voordelen. Niet alleen bespaart hij op papier en printkosten, maar hij behaalt ook voordeel door altijd te weten waar de documenten zich bevinden in het onderteken proces. De beheertijd die zou worden besteed aan het archiveren en vinden van documenten wordt geëlimineerd door alle documenten digitaal op te slaan. 

“Ik zal het product blijven gebruiken voor het verzenden van alles wat mogelijk is en een handtekening nodig heeft. Ik zal niet aarzelen het aan iedereen in dezelfde situatie aan te bevelen. Het is echt een geweldige tool voor bedrijfseigenaren en zeker de moeite waard om gratis te proberen. Probeer het en zie het zelf. “