Interstate Hotels & Signable

Interstate hotels en Signable

Hoe Elektronische Handtekeningen de Horeca helpen …

Interstate Hotels

Interstate Europe Hotels & Resorts is een divisie van de Amerikaanse Interstate Hotels & Resorts. Interstate is een toonaangevende operator van hotels, resorts en conferentiecentra.

Interstate heeft een compleet aanbod van hotels en resorts voor hun klanten. Het team van Interstate weet dat in de snelle samenleving van vandaag een uitstekende klantenservice van het grootste belang is. Het is belangrijk dat het serviceniveau voor gasten hoog staat en Interstate vond dat Elektronische Handtekeningen hier de uitgelezen tool voor was. Zoals vele weten is de Horeca sector een veeleisende sector, er is veel aanbod en een uitstekende service wordt als standaard gezien. Dankzij Signable heeft Interstate de verwachtingen van de klant weten te overtreffen.

“Er is een oplossing nodig.”

Interstate Hotels

Kelly Cronin, directeur van Revenue voor het Verenigd Koninkrijk, erkende dat reactie snelheid ongelooflijk belangrijk was om deze excellente service te bereiken. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen via sociale media, vergaderingen, evenement reserveringen of het geven van roomservice. 

Het boeken van een conferentie ruimte is langdradig. Dit komt door alle contracten die moeten worden opgemaakt, afgedrukt en gescand. Eenmaal bij de klant aangekomen zoet deze het contract doorlezen, tot toestemming komen en de contract getekend weer terug sturen. Er was overduidelijk een oplossing voor het managen van contracten nodig.

Na een verkennend onderzoek kwam Signable goed uit de bus en is Interstate een proefperiode gestart. De resultaten waren al snel zichtbaar.

“In één hotel was de gemiddelde responstijd voor de contracten (hieronder valt het opmaken, versturen, ondertekenen en retourneren van contracten) teruggebracht van drie dagen naar slechts 1 uur en 45 minuten. In een andere werd de tijd teruggebracht van 2 dagen naar 3,5 uur. “

“De resultaten waren verbluffend.”

Interstate Hotels

Interstate Europe Hotels & Resorts vond een efficiëntere manier om hun problemen met contracten te tackelen. Zij begonnen met een test in een klein aantal Britse hotels. In deze test werd gekeken welke impact elektronische handtekeningen zouden hebben op hun service en vergaderruimte boekingen. Ze ontdekten al snel dat klanten contracten binnen enkele minuten konden ondertekenen, waardoor boekingen sneller dan ooit werden gerealiseerd. Een win-win aan beide kanten.

De bespaarde uren kunnen nu gebruikt worden voor het genereren van meer boekingen en inkomsten voor de hotels, terwijl klanten een unieke ervaring hebben. Dit resulteert in een verbeterde hoteldienst en het mogelijk maken dat managers profiteren van de voordelen van meer tevreden klanten. Kelly reageert,

“De Feedback van klanten is positief, lovend over het gemak van de technologie, hoe gemakkelijk het gebruik is en de extra milieuvoordelen bij het elimineren van de noodzaak om te printen … De introductie van de technologie laat onze toewijding zien om voortdurend te investeren in klantervaring en in de nieuwste innovaties, om onze hotels te laten opvallen. “
In de komende weken wordt Signable uitgerold in het portfolio van Interstate zodat bedrijven die vergaderingen en evenementen nodig hebben, in het Verenigd Koninkrijk en Europa, kunnen profiteren van de innovatieve aanpak van Interstate.

Wil jij meer weten?

Ben jij net als Interstate opzoek naar een upgrade van jouw bedrijf of organisatie? Bekijk dan zeker ook de volgende artikelen en ontdek alle voordelen van Elektronische Handtekeningen.

De Ultieme Elektronische Handtekening Gids

Hoe Verzend Je Een Elektronisch Contract?

Elektronische Handtekeningen En De Wet