Aardman Animations

Aardman Animations

< Back to case studies

Aardman Signable

Oscarwaardig werk heeft hulp nodig achter de schermen…

Aardman Animations

Aardman Animations is een Britse animatiestudio gevestigd in hartje Bristol. Gestart in 1972, Aardman is vooral bekend door de animatiefilms gemaakt met stop-motion klei-animatietechnieken, hiermee hebben zij vier Oscars® gewonnen. Natuurlijk zijn ze vooral bekend met de beroemde kleikarakters Wallace en Gromit, de sterren van “A Grand Day Out”, “The Wrong Trousers”, “A Close Shave en Curse” of “the Were-Rabbit”.

Aardman heeft een aantal kaskrakers en tv-series gehad die behoren tot de populairste in de industrie, waaronder Creature Comforts, Chicken Run, Flushed Away, Early Man, Shaun the Sheep en Arthur Christmas, dit betekent dat de studio altijd bezig zijn. Je kunt je voorstellen dat de HR-afdeling en het productieteam van Aardman het erg druk hebben! Becca Moss, coördinator personeelszaken en PA van de directeur van HR, wist dat er een oplossing moest worden gevonden om alles bij te houden.

“Het soort documenten dat we meestal sturen, zijn arbeidsovereenkomsten. Nu we elektronische handtekeningen gebruiken, kan het productieteam veel minder tijd besteden aan administratieve taken.”

HR bij Aardman “een miljoen keer eenvoudiger …”

Toen ze achter het bestaan van eHandtekeningen kwam, dankzij het onderzoek van de afdeling IT van Aardman Animations, ging Becca op zoek naar de beschikbare opties. Nadat alle leveranciers van elektronische handtekeningen waren beoordeeld, besloot Aardman het mede-”Bristolian”-bedrijf te proberen door middel van een proefperiode.

Na deze proef waren ze onder de indruk en Aardman tekende bij Signable.

Aardman Animations

“We zijn dol op de nieuwe multidocs-functie. Als een project langer duurt dan verwacht, hebben we vrijgaveformulieren nodig welke moeten worden ondertekend door aannemers. Dit betekent dat we hierdoor veel meer documenten zullen versturen. Dankzij Signable is het een miljoen keer eenvoudiger geworden om meerdere documenten tegelijkertijd te verzenden! “

Aardman verzend tussen de 150 en 300 documenten per maand via Signable! Als een contract niet is getekend, stuurt Signable een herinnering, wat veel tijd bespaard voor Aardman. 

Met de toegevoegde bonus dat er niks meer geprint hoeft te worden, maar alles online is en op de computer staat, kan het team zich concentreren op hun dagelijkse drukke (drukke) bedrijf.

Wil je de voordelen voor jezelf zien? Probeer ons 14 dagen gratis uit! Meld je hier aan in 60 seconden.

Wil je meer casestudies zien zoals deze? Klik dan hier!