Wat is Signable?

Laten we ons even voorstellen

contract signing

Signable is een Britse softwareprovider voor elektronische handtekeningen die contractondertekening gemakkelijk maakt. Kortom, we stellen bedrijven zoals de jouwe in staat om elektronische documenten te verzenden en deze juridisch, veilig en online te laten ondertekenen. Met Signable bespaar je tijd en geld dankzij de gebruiksvriendelijke software die wij bieden. Online ondertekenen is eenvoudig, ongeacht je ervaringsniveau.

Signable wordt gebruikt door organisaties in verschillende sectoren, zo zijn wij actief bij makelaars, uitzendbureaus en advocaten kantoren. Als je niet zeker weet hoe online contracten en elektronische handtekeningen uw sector beïnvloeden, waarom download je niet een van onze gratis (engelstalige) industriegidsen?

Meer dan 6,000 bedrijven wereldweid maken al gebruik van Signable. Wil jij meer weten over hoe online contracten in andere landen word geregeld? Kijk dan op deze pagina waar we per land bespreken of Online contracten zijn geaccepteerd.

Waarom zou je voor Signable kiezen?

Wil je meer informatie over Signable?

Voor meer informatie over hoe onze klanten onze Elektronische handtekening software gebruiken voor contractondertekening en de voordelen die eHandtekeningen met zich meebrengen; ga naar onze engelstalige casestudies en zie uit de eerste hand de positieve impact die Signable heeft gehad op een breed scala aan bedrijven.

We hebben ook een gratis eBook samengesteld voor iedereen die nog niet bekend is met elektronische handtekeningen (of gewoon op zoek is naar kennis van het onderwerp!) Als je meer wilt weten, kun je ons gratis eBoek hier downloaden.

Hoeveel kost het?

Bekijk hier onze flexibele maandelijkse abonnementen. Hoewel deze plannen zijn ontworpen met het oog op alle soorten bedrijven, bieden we ook een Pay As You Go-optie waarmee u kunt betalen per envelop die u verzendt zonder dat u daarvoor een maandelijks contract moet aangaan.

Hoe vind je het klinken? Probeer het vandaag nog en kijk wat je hebt gemist!

Ben jij er klaar voor?