Alle voordelen van Digitale Handtekeningen!

Wat hebben wij te bieden?

Jaren geleden zijn we in het digitale tijdperk gestapt. Maar waarom vinden we het dan okay om een week te wachten op onze cliënten om een contract te tekenen? Tijd is geld en bij Signable vinden we dat je geld niet moet verspillen.

Met de software van Signable kost het je enkele seconde om documenten te verzenden naar je cliënten. Zodra de mail is ontvangen kunnen zij deze ondertekenen en klaar is Kees.

Overal te gebruiken

Niemand is hetzelfde, daarom is Signable ontworpen zodat iedereen het kan gebruiken. Wij werken op elke browser en op elke device.
Desktop, tablet of mobiel, alles is mogelijk en alles is tot in de puntjes verzorgd en beveiligd.

Het enige wat we van jou verwachten is dat de documenten in de juiste formaten worden opgeslagen. Word, Excel of PDF, makkelijk toch?

Verbeter je teken percentage

Jouw documenten, direct ondertekend, niet morgen of volgende week.
We hebben allemaal die cliënt gehad die super enthousiast was om te tekenen, maar een week later hoor je niet veel meer van hem. Verbeter je teken percentage, pak die handtekening en laat de munten binnen rollen zoals ze dat nog nooit hebben gedaan.

Zie direct de status van jouw documenten

Het is super makkelijk om de status van jouw documenten te bekijken. Deze kan je direct inzien wanneer je het document hebt verzonden. Je vind daar details zoals; is het document geaccepteerd, afgewezen, getekend en zo ja, wanneer deze is getekend.

Documenten wereldwijd versturen? Eitje!

Stel, je wilt een contract ondertekend hebben door een cliënt, maar die woont op 7500 KM afstand. De postbode zou hier makkelijk een week over doen voordat jouw client het contract heeft en dan moet je weer een week wachten voor hij terug is. Met Signable komt het contract binnen een minuut aan.

Handgeschreven handtekeningen zijn niet de enige legale manier om een contract te ondertekenen. Met Signable kan je ook je contracten laten ondertekenen met onze tablet app of met onze mobile webpagina
Wordt efficiënter dan ooit en probeer Signable gratis.

Help het milieu

Met elk document wat jij verstuurd, wordt het milieu een stukje beter.
Elk jaar worden er miljoenen bomen gekapt om gebruikt te worden als papier. Dit papier gebruiken wij weer om contracten te tekenen. Deze documenten worden met de post verstuurd, wat op zijn beurt weer schade toebrengt aan het milieu.
Door paperless contracten te gaan versturen verlaag jij de druk die je uitvoerd op het milieu, en dat is goed voor iedereen.

Bespaar tijd en geld met een Signables

Ofdat je nou een ZZP’er bent of een grote multinational, het zijn allemaal kosten die we maken, printer papier, cartridges, de enveloppen, postzegels en uiteraard de tijd die jij erin stopt!
Of anders gezegd, met het gebruik van Signables bespaar je geld wat je weer ergens anders kan investeren.

Twijfel je nog over Digitale handtekeningen?

Vergeet dan zeker niet om onze Ultieme Gids voor Digitale Handtekeningen te checken. Hierin vind je alle informatie die je wilt weten over digitale handtekeningen.