Gratis handtekening app voor iOS & Android

Digitale handtekeningen op jouw device met Signable!

Business wordt al lang niet meer alleen op de computer gedaan. Mobile devices zijn essentieel voor organisaties en Signable helpt jou hier graag in mee.


Signable heeft hier twee oplossingen voor. De apps voor op jouw tablet en onze mobiele app. 

Tablet apps

Elektronische handtekeningen zijn geweldig om binnen enkele seconden juridisch bindende documenten te verzenden, maar we erkennen dat je soms dingen persoonlijk moet ondertekenen. Onze tablet app brengt het beste van beide werelden bij elkaar. Met deze app kan jij zowel in persoon als iets online laten ondertekenen. Omdat tablets een groter scherm hebben dan de gemiddelde telefoon maakt het dit de ultieme tool om jouw elektronische document aan jouw client aan te bieden om te laten ondertekenen.

Beschikbaar voor zowel iPad- als Android-tablets, alles wat je nodig hebt is een Signable-account en je bent klaar om te gaan!


Raadpleeg onze Help-website voor meer informatie over onze app.

Download een Signable App

Signable signature app on the AppStore

Signable signature app at Google Play

Mobiele app

Onze mobiele app vind je niet in de app store. Deze app is een zogenaamde “progressieve mobile app”. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet.

Als je eenmaal een Signable account hebt aangemaakt, open je je browser op je telefoon en log je met je telefoon in bij Signable.


Eenmaal op je dashboard klik je op opties en voeg je deze pagina toe aan je homescreen. Nu zal je waarschijnlijk even moeten wachten terwijl jouw browser alle informatie verzameld en wanneer dit gebeurd is klik je op OK.


Nu zal je Signable zien, net zoals een app, op je telefoon. Viel best mee toch?

Realtime contract status, waar je ook bent

Het komt steeds vaker voor dat personeel buiten het kantoor werkt. Als je in een bedrijfstak als makelaardij of verkoop werkt, bent je constant in beweging, of je nu klanten bezoekt of in het veld werkt.

De Signable app biedt de optie om:

 • Belangrijke documenten door onze app te bekijken.
 • Documenten “on the road”  voor ondertekening te versturen.
 • Push-notificaties te sturen om je sign rate te verhogen
 • In realtime op de hoogte blijven van de status van uw documenten.
Signable app
signature app

In persoon Signable gebruiken

Het ondertekenen van documenten is eenvoudiger dan ooit nu elektronische face-to-face ondertekening mogelijk is door de app.
Signable heeft een aantal grote voordelen tegenover het gebruik van papieren handtekeningen.

 • Je hebt geen extra getuige nodig
  Aan het einde van teken process krijg jij een logboek met daarin het bewijs dat dit contract het origineel is.
 • Extra veiligheid
  Alle contracten zijn veilig bij ons in de cloud opgeslagen, daarnaast heeft elke pagina SSL encryptie en is er een mogelijkheid om een wachtwoord aan een contract toe te voegen.
 • Gemak
  Je hoeft nooit meer documenten uit te printen, mee te nemen naar meetings, om deze vervolgens weer op te bergen. Alles gaat via jouw device waar je Signable op hebt staan.
 • Snelheid
  Als je via de app of het platform van Signable een contract verzend, staat deze binnen seconden in de mailbox van jouw klant. Nadat deze heeft ondertekend komt het contract met dezelfde snelheid terug. Zo kan jij nog voor de koffie een contract van a tot z afhandelen.
 • Betere klantervaring
  Door elektronische contracten bied jij de klant de optie om te ondertekenen wanneer hij dit wilt. Of dit nou op het eerste moment in de morgen is, of laat in de avond. Hij heeft alle tijd om het contract te lezen en te ondertekenen op het device van zijn keus.

Manage jouw contracten op elke locatie

In onze app kan je alle functie van het normale Signable platform gebruiken. Je kan de bibliotheek bekijken of een sjabloon verzenden waar je ook bent, zolang je maar online bent. Vanuit de bibliotheek kan je direct een contract versturen zodra dit nodig is. Als alles eenmaal goed is opgezet kan je zelfs binnen de minuut een contract naar jouw klant versturen.


De handtekening app is beschikbaar is voor alle gebruikers, niet alleen voor degenen met een premium-abonnement! Het maakt dus geen verschil of je een Pay As You Go account hebt of een Multinational bent. Iedereen kan hem gebruiken.

Signable signature