Signable staat in Capterra’s Top 10 Software 2021

Signable staat in Capterra’s beste softwareoplossingen voor 2021!

We zijn vereerd om te kunnen zeggen dat Signable is geselecteerd in de top 10 van Capterra’s meest gewilde software. Als enige aanbieder van elektronische handtekeningen in de lijst zijn we erg trots, hier volgt een overzicht van wat er werd gezegd en wat we van plan zijn voor 2021.

Wat is Capterra?

Capterra is een Brits reviewplatform voor softwareoplossingen.

[Capterra] fungeert als tussenpersoon tussen kopers en verkopers binnen de software-industrie. Het bedrijf helpt consumenten bij het selecteren van software voor hun behoeften.

Waarom is Signable geselecteerd?

Het selectieproces van Capterra was behoorlijk grondig om ervoor te zorgen dat alleen de beste software naar voren kwam. De specifieke statistiek waarnaar ze keken, waren de algemene beoordelingen op Capterra. Zoals het er nu uitziet, heeft Signable een solide 4.8 die is samengesteld uit individuele beoordelingen van klanten, waaronder:

  • Gebruiksgemak
  • Klantenservice
  • Algemene beoordeling van software

We zijn er trots op dat we een van de beste klanten service hebben op het gebied van elektronisch ondertekenen, het is zonder twijfel ons grootste team en het is de consequente reden waarom klanten voor ons kiezen. Ze zijn 5 dagen per week aan de telefoon, chatten en e-mailen van 8:00 tot 17:00 GMT!

Wat komt er in 2021?

We kijken vooruit naar een jaar van positiviteit en groei, met binnenkort enorme nieuwe functies en integraties. De inteegratie die er aankomt is een van de meest gevraagde integraties met een partij die je waarschijnlijk dagelijks gebruikt…. Onze ontwikkelaars werken hard achter de schermen aan Signable, zodra de integratie live is kan je het hier lezen!

We zijn opnieuw vereerd om te worden opgenomen in deze enorm prestigieuze lijst van Capterra-topsoftware 2021!

Bekijk hier de volledige lijst van Capterra Top 10 Software 2021

About Marijn Quartel

Marijn a marketing executive at Signable.