Blog Categories

Signable heeft een Progressive Web App

Ik ben blij om iedereen te laten weten dat Signable een progressive web-app heeft!

Wat betekent dat precies?

electronic signature app

Ok, dit was dan ook mijn eerste reactie toen ik dit een paar maanden geleden hoorde van ons productteam.
Tijdens de rebuild van Signable was mijn focus op het verbeteren van ons elektronische handtekeningplatform en de ervaring de gebruikers. Wat me voorbij was gegaan, was dat Signable een Progressive Web App kreeg, en wat dat betekende. Gelukkig heeft het team uitgelegd wat dit betekent en snel een spiekbriefje gemaakt over Progressive Web Apps! Dit zou ons helpen om te begrijpen wat deze apps zijn en hoe je Signable’s eigen Progressive Web App kunt gaan gebruiken!

Wat zijn Progressive Web Applications?

Progressive Web Apps (PWA’s) zijn normale webpagina’s die als een mobiele applicatie verschijnen.

electronic signature app

Simpelweg een Progressive Web App is eigenlijk een combinatie van het beste van beide werelden, de functies die je zou vinden als je een pagina in een webbrowser bekijkt met voordelen van de gebruikerservaring van een mobiele app.

Er zijn nog veel meer technische manieren om het uit te leggen, maar het bovenstaande is een gemakkelijke manier om erover na te denken. Progressieve web-apps hebben alles te maken met het feit dat de gebruiker een betrouwbare, snelle en boeiende ervaring heeft. (neem mijn woord niet op – dit is wat Google zegt!)

Hoe kan jij de Signable Progressive Web App gebruiken?

Het is eigenlijk heel eenvoudig om Signable toe te voegen aan je mobiele apparaat. Ga gewoon naar onze website (of blijf op deze pagina) en vind de knop ‘Toevoegen aan startscherm’ op je telefoon. Geef de pagina een naam, download de pagina en je vindt Signable op je telefoon, klaar voor gebruik!

Je kunt de app nu direct gebruiken als je onderweg bent en als je offline moet. Als je geïnteresseerd bent en het wilt proberen, laat ons dan weten wat je er van vindt!

Wat zijn de voordelen van een elektronische handtekening app?

Als je Signable in app-formaat gebruikt heeft dit een aantal voordelen. Het maakt het leven eenvoudiger voor zowel de persoon die verzendt als de persoon die de documenten ondertekent. Met behulp van de app kan je documenten verzenden voor ondertekening en de status van belangrijke documenten onderweg eenvoudig bijhouden vanaf een mobiel apparaat. Dit kan een redder in nood zijn als je betrokken bent in een branche waarin je veel onderweg bent zoals vastgoed of evenementen!

Met Signable kan je eenvoudig bijhouden wie de documenten die je verzendt nog elektronisch moet ondertekenen. Je kan ze eenvoudig herinneren om te ondertekenen door pushmeldingen te verzenden. Je ontvangt een gedetailleerd logboek zodra iedereen heeft getekend en je kan er zeker van zijn dat het allemaal veilig en juridisch bindend is!

boom easy as that

 

Maak je Signable account.

Dit klinkt best goed toch? Start jouw papierloze reis door Signable gratis te proberen. De proefperdiode duurt 14-dagen, dat is twee weken om ons platform uit te proberen (of het nu op een desktop of mobiele app is). Signable biedt geweldige klantenondersteuning voor iedereen! Of je nu een premium abonnement hebt of alleen onze proef test, wij zorgen ervoor dat jij het beste uit jouw account haalt.

Vul het onderstaande formulier in om te beginnen.

We kunnen je rechtstreeks e-mails sturen over jouw Signable-account. Deze e-mails komen rechtstreeks van Signable en zijn altijd gerelateerd aan jouw account. Je kan jezelf afmelden voor deze e-mails via de link onderaan de e-mail die u ontvangt.

About Tom McFadyen
Tom is the Marketing Manager at Signable. He loves all things digital marketing, running, travelling, and the movies of John Carpenter. View Author's Posts