Signable in de Media

Brabant Onderneemt

Brabant Onderneemt

Onlangs is de uit Bristol (UK) afkomstige startup Signable een partnerschap met Brabant Onderneemt aangegaan. Signable is een provider van elektronische handtekeningen en momenteel de marktleider in het Verenigd Koninkrijk waar zij meer dan 7.000 bedrijven helpen met het verzenden van elektronische contracten.

Emerce

Al in 2003 waren elektronische handtekeningen legaal volgens de Nederlandse wet. Er was echter een probleem over deze wet. Elk land had zijn eigen regels en voorschriften omtrent persoons identificatie. Dit had ook zijn effect op elektronische handtekeningen. Gelukkig is sinds september 2018 de eIDAS in gegaan. De eIDAS geeft de wetgeving omtrent persoons identificatie en zet de standaard waar elektronische handtekeningen aan moeten voldoen.

Twinkle

Twinkle

De wereld is in een paar maanden snel veranderd en er is weinig wat je kunt doen als organisatie om je hierop voor te bereiden. Het probleem van crisistijden is dat weinig mensen het zien aankomen en dat grote veranderingen op korte termijn moeten worden uitgevoerd. Het is daarom belangrijk dat je je als bedrijf snel aanpast en software gebruikt die hierin meegaat.

zzp barometer

ZZP Barometer

In het buitenland worden ze al veel gebruikt, elektronische handtekeningen. In Nederland zijn elektronische handtekeningen al jaren legaal en sinds de intreding van de eIDAS verordening zijn elektronische handtekeningen door heel Europa rechtsgeldig. Maar hoe zit de vork nou in de steel, wat zijn elektronische handtekeningen en wat betekenen ze voor zzp’ers?

Slagter Media

Slagter Media

Soms ontmoet je mensen die lekker pro-actief zijn, zoals Marijn Quartel. Hij was zo enthousiast over ons interview format dat hij de stoute schoenen aantrok en zich aanmeldde om ook mee te doen. Marijn wilde namelijk graag meer vertellen over Signable, dat bezig is met het zetten van de eerste stappen naar Nederland en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Laten we daar dan eens dieper induiken!

winmagpro

Winmagpro

Je wilt met je bedrijf groeien, maar je merkt dat je in Nederland een plafond hebt bereikt. Dan sta je voor een keuze: ga je je productaanbod verbreden, of ga je een nieuwe markt zoeken? Product- of marktontwikkeling? Signable, een Brits SaaS-bedrijf, ontwikkelt en levert een lichtgewichte tool voor het digitale ondertekenen en uitwisselen van documenten. Sinds kort wordt Signable in Nederland aangeboden. Marijn Quartel was verantwoordelijk voor het ontdekken en creëren van een adequate markt. Hij vertelt over de expansie. De resulterende lessen zijn voor iedereen met een ambitie voor softwaresucces uiterst interessant.

softwarepakketten.nl

Softwarepakketten

De grootste provider van elektronische handtekeningen in het VK, Signable, heeft in 2019 de stap genomen om in Europa zijn diensten aan te bieden. De eerste halte op deze tocht is Nederland.

Immoversity

Immoversity

Covid-19 is nog niet helemaal achter de rug, maar als je doorheen de straten loopt lijkt er – buiten enkele verdwaalde mondmaskers – nooit sprake te zijn geweest van Corona. Wat hebben we hier nu uit geleerd en wat met mijn vastgoedbusiness post-corona?

Spot On Organizing

Spot On Organizing

Gevreesd in menig kantoorruimte, de archiefkast. De kast die tjok en tjokvol zit met documenten en contracten van jaren geleden. Deze documenten gebruik je niet maar nemen wel ruimte in. Zomaar weggooien kan niet want deze documenten en contracten zijn vaak waardevol en/of bevatten persoonlijke informatie.

Expand

Expand

2020 staat alweer voor de deur. Dat betekent het startschot voor goede voornemens en dit jaar ga jij ze allemaal waar maken! Natuurlijk hebben we allemaal onze persoonlijke goede voornemens, maar waarom maken we deze niet ook voor onze HR afdeling? In dit artikel vind je HR tools die je niet mag missen in 2020 om jouw doelen te behalen.