Resources

Geef jouw onderteken proces een boost met al onze Signable resources.

Ebooks

Introductie met signable

Introductie met Signable

Ben jij nieuw in de wereld van elektronische handtekeningen en heb je een beetje begeleiding nodig? Dan is dit ebook geschikt voor jou.

We behandelen:

  • Hoe elektronische handtekeningen helpen in vrijwel elke branche
  • Hoe eHandtekeningen mythes worden ontkracht!
  • Getuigenissen van onze klanten zoals Aardman Animations & Interstate Hotels

Webinars

Signable webinar

Brabant Onderneemt Webinar

Stichting Brabant Onderneemt is een stichting die zich richt op het samenbrengen van ondernemers uit de mooiste provincie van Nederland. Zij beschrijven zichzelf als “het platform dat ondernemende personen faciliteert om kennis en contacten op te doen en elkaar te inspireren.”
Onlangs zijn zij Signable gaan gebruiken om de inschrijvingen van nieuwe leden de versnellen. Hun inschrijfformulier staat nu als widget op hun website. Hoe hebben zij dit gedaan? Zijn elektronische handtekeningen legaal? Hoe werken elektronische handtekeningen eigenlijk? In deze webinar kom jij dat te weten!

Deze webinar is opgenomen in juni 2020.

Videos

Saas industrie gids

SAAS industrie gids

In deze “guide” kom jij er achter hoe Signable er voor zorgt dat jouw documenten rechtsgeldig worden verzonden en hoe zij jouw data beveiligen. Maar uiteraard kijken wij ook naar hoe Signable met jouw software en processen kan intergreren met onderandere onze API.

Signable Legaliteit

De legaliteit van eHandtekeningen

Het is een vaak gestelde vraag “zijn eHandtekeningen rechtsgeldig?” Het antwoord op dezde vraag is, ja, eHandtekeningen zijn rechtgeldig. In deze video gaan wij in hier detail over praten en behandelen wij onder andere de eIDAS wetgeving.

Signable Veiligheid

Hoe veilig zijn elektronische handtekeningen?

In deze video gaan wij kijken naar hoe veilig de software van Signable is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld encryptie, de AWS servers en de contract beveiliging die wij aanbieden.

Contract voorbeelden

Freelance contract template

Freelance-contractsjabloon omvat

Je hebt vast wel eens gehoord dat het gebruik van een contract jou helpt om sneller betaald te worden, of zelfs om betaald te worden! Maar hoe maak je nou zo’n contract, wat moet er in en hoe kan ik deze laten ondertekenen? Gelukkig hebben wij hier een mooi Freelance contract sjabloon voor jou om mee te beginnen. Hierin staan onderandere:

  • Beschrijving van de services
  • Betalingsvoorwaarden en schema
  • Prijzen en tarieven
  • Deliverables
  • Bewerkbare gebieden voor personalisatie
  • Het contract is te gebruiken samen met de Signable software.