Maart Upate 2021

We zijn officieel “een geweldige werkplaats”

Na een fantastische enquête met ons team van nu 31 mensen, zijn we gecertificeerd als ‘geweldige werkplaats’!

Bedrijven die een cultuur cultiveren waarbij mensen centraal staan ​​en die door werknemers als ‘geweldig’ worden verkozen.” – GPTW

We zijn ZO ver gekomen in de afgelopen jaren en onze teams hebben gebloeid onder stressvolle werkomgevingen, we zijn zo trots op iedereen en het werk dat we samen hebben gedaan.

Vorig jaar hadden we geen idee wat er zou gebeuren in de Britse nationale Lockdown, maar we zijn er sterker dan ooit uitgekomen, toch hebben we wel een biertje nodig!

Hopelijk kunnen we dit weer binnenkort samen doen…

Als je de ontwikkeling van onze mark wilt volgen en wilt zien wat we van plan zijn als we binnenkort weer op kantoor zijn, volg ons dan op Instagram @signablehq

We plaatsen al onze vacatures hier op onze vacaturebank.

Stripe Climate

Sinds maart 2021 zijn we officiële partners met Stripe Climate. We geven een percentage van onze winst aan het verlagen van CO2 met behulp van Stripe’s nieuwe initiatief dat bedrijven samenbrengt die een verschil willen maken.

Klimaatverandering is de afgelopen jaren een oorzaak die dichtbij onze hart is geweest en toen onze straten bruisend waren met klimaatactivisten en zelfs Greta Thunberg die vlak buiten ons kantoor sprak, voelde het alsof we actie moesten nemen.

Elektronische handtekeningen helpen ook om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen, dus als klant van Signable draag jij je steentje bij. Uiteraard moedigen we iedereen aan om volledig papierloos te gaan werken, dus we zullen de komende maanden hulp en ondersteuning bieden om je te laten zien hoe je dit kan doen.

Ondertussen kun je onze CO2-calculator bekijken om te zien hoeveel Signable jouw CO2-voetafdruk heeft verkleind!

Carbon Calculator

Wijzigingen aan het Signable platform

We verwachten enkele grotere updates van het platformontwerp om jouw gebruikerservaring in de komende maanden te verbeteren, dus we houden je op de hoogte op social media wanneer deze worden uitgebracht!

Volg ons op Twitter

Volg ons op Facebook

Volg ons op LinkedIn

Meer Updates…

Februari Update

Signable Februari Update

About Emma

Emma is a Digital Marketing Apprentice at Signable. She loves cooking, cycling, and having a good sing-song.