Januari Update

Signable productupdates voor januari

Prestige Awards South West Awards

Dit is niet per se een productupdate, maar we zijn te trots om dit niet te melden aan iedereen die eraan heeft bijgedragen. We hebben de Specialist Digital Services-prijs gewonnen bij de South West Prestige Awards van dit jaar!

Blijf ons volgen voor foto’s van ons tijdens de prijsuitreiking in het voorjaar (als lockdown het toelaat).

Signable – Google Drive-integratie

We waren zo blij om onze Google Drive-integratie een paar weken geleden uit te brengen, en we zien al dat velen van jullie het gebruiken.

Met deze nieuwe integratie kan je jouw Signable-account aan jouw Drive koppelen en jouw ondertekende Signable-documenten automatisch opslaan in een willekeurige map op jouw Drive.

Ga naar ons Google Drive-artikel voor meer informatie over hoe dit werkt.

 

Pre-fillable – Merge Fields

Velen van jullie gebruiken de functie ‘Merge Fields’ dagelijks, het is een kernfunctie voor iedereen die documenten wil personaliseren zonder Google Documenten, Word of een andere documenteditor te hoeven openen.

Maar de uitdrukking ‘Merge Field’ is niet zo vanzelfsprekend als we zouden willen.

Dus we hoorden je en dachten dat ‘pre-fillable” beter paste. Maar maak je geen zorgen, we hebben niets anders aan de functie veranderd dan de naam, dus je documenten hebben nog steeds een vooraf invulbaar type (of een samenvoegveld), je hoeft niet opnieuw iets toevoegen.

Een herinnering over browsers

Even een korte herinnering aan de browsers waarop Signable wordt ondersteund. Als jouw browser hieronder niet wordt vermeld, kunnen we uw documentbeveiliging of volledige functionaliteit van de Signable-app niet garanderen.

We ondersteunen momenteel de volgende browsers

Mac

  • Google Chrome [nieuwste versie]
  • Safari [nieuwste versie]
  • Mozilla Firefox – [laatste versie]

Windows

  • Google Chrome [nieuwste versie]
  • Mozilla Firefox [laatste versie]
  • Microsoft Edge [nieuwste versie]

Mobiele browsers

  • Safari
  • Chrome
  • Samsung internet

Nogmaals, we raden je ten zeerste aan om uw browser up-to-date te houden voor beveiligingsupdates en om ervoor te zorgen dat de app correct wordt weergegeven.

 

About Marijn Quartel

Marijn a marketing executive at Signable.