Elektronische Handtekeningen in Uitzendbureaus

Ga aan de slag met Digitale Handtekeningen

Digitale Handtekeningen in Uitzendbureaus iets voor jouw? Uitzendbureaus hebben altijd een ambitieus karakter gehad en hebben dus de juiste tools nodig om het werk snel af te ronden. De gemiddelde werknemer blijft ongeveer voor drie jaar bij zijn werkgever. Een hele verandering ten opzichte van vroeger waar mensen regelmatig de dubbele digits pakte. Dit betekend dat het veel drukker is voor de recruiters, uitzendbureaus en headhunters.

Potentiële cliënten kunnen binnen no time meerdere banen aangeboden krijgen en jij probeert er voor te zorgen dat je het beste contract aanbiedt. Daarom is het bijzonder interessant om te kijken of jullie branche Digitale Handtekeningen kan gaan gebruiken.

Uitzendbureaus Use Cases

Client contract
Werktijden
Referentie contracten

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download your FREE guide to electronic signatures for'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Stuur contracten snel

Met een digitale handtekening verstuur jij super snel een contract naar jouw cliënt en deze kan het contract op zijn mobiele telefoon, tablet of PC ondertekenen. Binnen no-time heb jij jouw contract, ondertekend en wel, in jouw mailbox liggen en kan je je weer volledig storten op het vinden van de droombaan voor jouw nieuwe cliënt.

Veiligheid voor alles

Naast dat elektronische handtekeningen jouw tijd besparen, zijn ze ook nog eens goedkoper dan de papieren variant en een stuk veiliger. Zo kan er niet mee gesjoemeld worden omdat alles veilig op de cloud staat en jij altijd kan zien wie wat heeft gedaan in het contract. En heb je het contract weer nodig of moet er iets aangepast worden? No problemo, je hebt het contract makkelijk gevonden en in dezelfde omgeving aangepast.

Signable is gemakkelijk om te leren en gemakkelijk te gebruiken. Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk, ze bellen meteen terug en zijn goed in het uitleggen van veranderingen. Niets is teveel moeite - ik zou Signable zeker aanbevelen.

Jobwise

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrieën