Digitale Handtekeningen in Sales

Zet leads sneller om naar klanten met digitale handtekeningen!

Digitale Handtekeningen in Sales, zijn die wel handig? Iedereen die in de commerciële sector werkt weet dat timing ontzettend belangrijk is. Top-of-mind en onderscheidend zijn kunnen het verschil maken in een sale.

Nadat je terugkomt van een sales pitch is het daarom van belang dat je zo snel mogelijk jouw voorstel of factuur opstuurt naar jouw potentiële nieuwe klant. Door middel van Digitale handtekeningen heb jij deze in no-time verstuurd! Zorg dat jouw sjablonen opgeslagen zijn, vul de juiste info in en je deal is klaar om te gaan.
Heb je geen sjabloon? Geen probleem, al jouw Word, Excel en PDF bestanden kan je gemakkelijk uploaden en gebruiken als nieuw contract.

Met digitale contracten kan je elke klant, overal en altijd bereiken, wat betekent dat je sneller contracten kunt sluiten, zodat je je kan concentreren op het winnen van die volgende deal!

 

Wat zeggen anderen over Digitale Handtekeningen in Sales?

Timing is belangrijk en wanneer de potentiële belegger vooruitgang wil boeken, moet het proces snel en gemakkelijk zijn. Het gebruik van Signable heeft dit mogelijk gemaakt.
Leisure League Franchise

Download your FREE guide to electronic signatures for Sales!

Sommige van onze klanten

Thrifty Leisure Leagues Fieldmotion Mitie