Elektronische Handtekeningen in Retail

Hoe kan je elektronische handtekeningen in retail toepassen?

In de retail werk je vaak met veel werknemers op de werkvloer. Zo hebben de meeste winkels minstens 1 floor manager, 1 fulltime medewerker en 1 parttimer. Maar in super marketen werken er veel meer mensen. En zelfs nu hebben we het nog niet eens over de zomer baantjes gehad en de groeitrajecten die sommige retail takken aanbieden, waardoor contracten moeten worden aangepast.

Gelukkig is het gebruik van elektronische handtekeningen in de retail is al een tijd aan het groeien. Als een bedrijfstak waarvan de HR constant bezig is – is veel tijd te besparen door Signable te gebruiken! Denk bijvoorbeeld aan het gemak van alle contracten in de cloud te hebben. Moet er iets aangepast worden? No worries, je hebt het juiste contract zo gevonden en aangepast in een veilige encrypted omgeving. Heb je snel iemand nodig en moet een contract snel getekend worden? Dat heb je zo geregeld, je maakt je contract aan, voegt de velden toe en verstuurd het contract. Jouw nieuwe werknemer kan zijn contract tekenen op zijn telefoon, laptop of tablet.

Dus waar wacht je op? Probeer het vandaag!

 

Wat zeggen anderen over Elektronische Handtekeningen in Retail?

Het klantensuccesteam van Signable heeft geweldig geholpen met de implementatie van Signable bij The Body Shop in de Benelux. Met name Sue is geduldig en super behulpzaam geweest en ik zou iedereen aanraden om met het Signable-team te gaan werken.
The Body Shop

Download your FREE guide to electronic signatures for Retail!

Sommige van onze klanten

Farmfoods The Body Shop Regatta Craghoppers