Elektronische Handtekeningen in Retail

Hoe kan je elektronische handtekeningen in retail toepassen?

In de retail werk je vaak met veel werknemers op de werkvloer. Zo hebben de meeste winkels minstens 1 floor manager, 1 fulltime medewerker en 1 parttimer. Maar in super marketen werken er veel meer mensen. En zelfs nu hebben we het nog niet eens over de zomer baantjes gehad en de groeitrajecten die sommige retail takken aanbieden, waardoor contracten moeten worden aangepast.

 

Retail Use Cases

Recruitment contract
Supply contracten
Arbeidsdocumenten

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download your FREE guide to electronic signatures for'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Werk super efficiënt

Gelukkig is het gebruik van elektronische handtekeningen in de retail is al een tijd aan het groeien. Als een bedrijfstak waarvan de HR constant bezig is – is veel tijd te besparen door Signable te gebruiken! Denk bijvoorbeeld aan het gemak van alle contracten in de cloud te hebben. Moet er iets aangepast worden? No worries, je hebt het juiste contract zo gevonden en aangepast in een veilige encrypted omgeving.

Werk op meerdere devices

Heb je snel iemand nodig om een contract te ondertekenen? Dat heb je zo geregeld, je maakt je contract aan, voegt de velden toe en verstuurd het contract. Jouw nieuwe werknemer kan zijn contract tekenen op zijn telefoon, laptop of tablet.

Het klantensuccesteam van Signable heeft geweldig geholpen met de implementatie van Signable bij The Body Shop in de Benelux. Met name Sue is geduldig en super behulpzaam geweest en ik zou iedereen aanraden om met het Signable-team te gaan werken.

The Body Shop

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrieën