Elektronische Handtekeningen & Rechten

Elektronische Handtekeningen voor Rechten

Contracten in het juridische werkveld zullen altijd samen gaan. In dit werkveld gaat er nog veel via papieren contracten welke zijn geprint of ingescand. Dit brengt een hele hoop extra werkzaamheden met zich mee. De contracten moeten worden geprint, verstuurd of er moet een afspraak gemaakt worden om te tekenen. Vervolgens wordt het contract opgeslagen in een archiefkasten om uiteindelijk weer een keer gevonden te worden om het contract aan te passen. Kortom, veel werk wat makkelijker kan met Elektronische Handtekeningen voor Rechten.

Hoewel eSignatures al jaren bestaan, blijft de juridische sector de papieren variant gebruiken. Maar sinds recente updates van “The Law Society” kunnen bedrijven nu genieten van de voordelen die elektronische handtekeningen met zich meebrengen. Je kan hieronder lezen hoe Stanton Fisher het gebruik van elektronische contracten hebben ervaren.

 

Wat zeggen anderen over Signable?

Onze conversie op ondertekende pakketten is met deze methode aanzienlijk hoger. Wanneer we een elektronische handtekening voor een klant kunnen gebruiken, gebruiken we deze.
Stanton Fisher

Download your FREE guide to electronic signatures for Rechten!

Sommige van onze klanten

Keystone Law Fletchers Solicitors Stanton Fisher Hodders Law