Elektronische Handtekeningen in Rechten

Elektronische Handtekeningen voor Rechten

Hoewel elektronische handtekeningen al jaren bestaan, heeft de juridische sector nog steeds te maken met wazige fotokopieën en slecht geordende bestanden.

Rechten Use Cases

Notaris documenten
Samenwerking contracten

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download your FREE guide to electronic signatures for'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Word papierloos

De contracten waar jij mee werkt moeten worden geprint, verstuurd of er moet een afspraak gemaakt worden om te tekenen. Vervolgens wordt het contract opgeslagen in een archiefkasten om uiteindelijk weer een keer gevonden te worden om het contract aan te passen. Kortom, veel werk wat makkelijker kan met Elektronische Handtekeningen voor Rechten.

Pas perfect bij jouw clienten

Het hanteren van een up-to-date aanpak illustreert de vooruitstrevende houding van jouw bedrijf en de bereidheid om zich te blijven ontwikkelen en groeien. Je zal ook rekening houden met de agenda’s van jouw ondertekenaar. Klanten de tijd geven om documenten te beoordelen in een tijdsbestek dat bij hen past is een enorme plus. Dat is vooral handig voor die langere contracten, of wanneer een kantoorbezoek niet mogelijk is.

Zorg ervoor dat alles is gezien

Het beoordelen van juridische documentatie brengt een zware concentratie met zich mee. Het is essentieel dat er geen gebieden worden overgeslagen. Dit wordt gewaarborgd door op elke pagina een checkbox toe te voegen, of naast specifieke onderdelen van het contract die extra aandacht nodig hebben. Dit is met Signable makkelijk te implementeren.

Onze conversie op ondertekende pakketten is met deze methode aanzienlijk hoger. Wanneer we een elektronische handtekening voor een klant kunnen gebruiken, gebruiken we deze.

Stanton Fisher

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrieën