Elektronische handtekeningen in Non-Profits

Beheer jouw tijd beter met elektronische handtekeningen

Werken in de non-profitsector is een veeleisende taak. Hard werken, teams van vrijwilligers beheren, veel organisatie en tegelijkertijd de kosten laag houden. Gelukkig maken Signables het een stuk eenvoudiger. Lees hier meer over eHandtekeningen voor non profits.

Non-profit Use Cases

Vrijwilligers contracten
Media formulieren
Vrijwilligerstraining formulieren

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download your FREE guide to electronic signatures for'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Stuur contracten sneller

eHandtekeningen verkorten de doorlooptijd enorm – gemiddeld zo’n 80% sneller. Dit betekent dat alle operationele documenten die moeten worden afgetekend, dezelfde dag kunnen worden ingevuld en geretourneerd. Hierdoor ben jij minder tijd kwijt aan de administratieve kant en kan jij je meer richten op jouw campagnes.

Connect met een verspreid team

In contact blijven met jouw team is belangrijk, vooral wanneer ze over het hele land verspreid zijn. Door eHandtekeningen te gebruiken om jouw documenten te beheren, kunnen projecten en handtekeningen digitaal worden verzonden en direct worden afgerond. Elke actie wordt bijgehouden en weergegeven in jouw bibliotheek, dus waar jouw team ook is gevestigd, ze kunnen documenten verzenden en beoordelen!

Verminder papiergebruik

Terwijl jouw effici├źntie beter wordt, verminder je tegelijkertijd het papierverbruik in jouw bedrijf. Dit verlaagt op zijn beurt de kosten voor afdrukken en portokosten, terwijl al jouw werk doorzoekbaar blijft.

Ik heb een paar systemen online bekeken, maar ze zagen er ingewikkelder uit en ik had eenvoud nodig! We stonden op het punt om te openen voor het publiek, we hadden het gevoel dat Signable geweldig bij ons zou passen. Na de gratis 14-daagse proefperiode, welke geweldig was, zag ik hoe goed Signable voor ons werkt.

Community Organisers

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrie├źn