Elektronische Handtekeningen in Marketing

De Makelaardij heeft eHandtekeningen nodig!

Hey marketeer, de kans is groot dat jij freelanced, eens hebt gefreelanced of een freelancer in marketing kent. Werk opdrachten worden daar vaak mondeling gegeven en nadat het werk is geleverd word er een factuur gestuurd. Je kan op je vingers uitrekenen dat dit eens mis zal gaan, een opdrachtgever die niet betaald of verwachtingen die niet zijn voldaan omdat de afspraak niet duidelijk is.
Maar ook als je niet een freelancer bent, dan werk je vaak alsnog met derde partijen die extra werk voor jouw doen. Hoe vaak moet je deze partijen duidelijk maken wat de bedoeling van jouw opdracht is? waarschijnlijk te vaak!

 

 

Marketing Use Cases

Freelance contracten
Affiliate overeenkomsten
Opdracht overeenkomsten

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download your FREE guide to electronic signatures for'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Bespaar kosten

Elektronische handtekeningen zorgen ervoor dat Marketeers legaal en rechtsgeldig contracten kunnen versturen. Hierdoor staat de afspraak op zwart op wit vast en is er weinig ruimte voor een “misunderstanding”. En de kosten dan? Ik hoor het je al vragen, maar dat valt met alles mee! Zo betaal je bij Signable MAXIMAAL €1.50 per contract. Maar bij de meeste abonnementen ben je veel goedkoper uit! Neem eens een kijkje.

Ga mee met de innovatie

Bij marketing draait alles om de vinger aan de pols houden, blijf op de hoogte van trends. Het up-to-date houden van jouw tools gaat ervoor zorgen dat je niet achterloopt op de concurrentie, daarbij verzekerd het jou dat jouw werkzaamheden voldoen aan de verwachting en weet je zeker dat je betaald wordt aan het eind van de dag!

Dankzij Signable zijn onze kosten gedaald, ons hele kantoor (inclusief boekhouding) is papierloos. Dit heeft veel voordelen: we kunnen overal ter wereld werken en hebben ALTIJD toegang tot onze bestanden. Tegelijkertijd bespaart het ons minstens 5 uur per week.

Mapiac Marketing

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrieën