Elektronische Handtekeningen in Makelaardij

De Makelaardij heeft eHandtekeningen nodig!

Wist je dat er een snellere manier is om documenten zoals huurovereenkomsten en referentie formulieren te laten ondertekenen? Duizenden bedrijven in de onroerendgoedsector hebben al eHandtekeningen aangenomen, waardoor ze documenten online elektronisch kunnen ondertekenen. Verhuurders, makelaars en verhuur makelaars, taxateurs, hypotheekmakelaars en meer sturen hun documenten op een snellere en veiligere manier om hun klanten en hun zelf sneller te helpen.

Makelaardij Use Cases

Koop contract
Huur overeenkomst
Referenties

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download your FREE guide to electronic signatures for'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Teken snel

Met eHandtekeningen krijgen duizenden vastgoedeigenaren elke dag sneller de handtekeningen die ze nodig hebben! Of het nu gaat om particulier, residentieel of commercieel vastgoed; Signable zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten of jouw klanten achterna zit te voor hun krabbels. Nu kan jij bezig zijn met het echte werk.

Wie heeft wat gezien?

Wanneer jouw huurders intrekken, is het belangrijk dat documenten zoals inventarislijsten zo snel mogelijk worden afgetekend. En aangezien Signable elke keer dat een envelop wordt geopend en bekeken in zijn controlespoor logt, kan jij alle “we hebben het niet ontvangen”-smoesjes van huurders elimineren!

Meerdere personen voor één contract

Verhuurmakelaars hebben vaak meerdere handtekeningen nodig op één contract. Door eHandtekeningen te gebruiken, hoef je niet meer achter elke huurder aan voor een handtekening. Dit voorkom je door meerdere ondertekenaars aan hetzelfde contract toe te voegen. Elke huurder ondertekend het contract om de beurt en elke huurder ontvangt een kopie van zijn contract zodra het is voltooid.

Het heeft veel van onze processen gestroomlijnd, met name de verhuur kant van ons bedrijf. Als een contract bijvoorbeeld meerdere verhuurders, huurders en garantiegevers had, zou het een nachtmerrie zijn die allemaal op kantoor te krijgen om te tekenen. Het was geen uitzondering dat dit weken kon duren. Nu kan het document, dankzij Signable, worden ondertekend door alle partijen binnen een dag of twee.

Drewery Property Consultant

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrieën