Elektronische Handtekeningen in HR

Beheer uw contracten beter met Online Handtekeningen!

Online handtekeningen in HR, is het wel nodig? HR & papier gaan samen zoals erwten en wortelen. Denk maar eens aan al het papier wat aan de pas komt bij het maken en tekenen van arbeidsovereenkomsten. In Nederland blijven werknemers gemiddeld 3 jaar bij hun werkgever. Dit is een stuk korter dan voorheen waar personeel gemiddeld maar 3 werkgevers in zijn leven kende.

HR Use Cases

Arbeidscontracten
Arbeidsvoorwaarden
Aanmeld formulieren

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download your FREE guide to electronic signatures for'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Win tijd terug

Als gevolg van de ontwikkelingen in de uitzendbranche en daarbij HR is te zien dat deze twee takken het een stuk drukker heeft dan voorheen. Het aanmaken van contracten maar ook het aanpassen van contracten neemt tegenwoordig een stuk meer tijd in beslag. Gelukkig is er een makkelijke manier om deze tijd terug te winnen!
Met Online Handtekeningen in HR kunnen jullie afdelingen hun aandacht richten op belangrijkere functies zoals het verbeteren van de compliance en het verlagen van kosten.

Groei mee met jouw bedrijf

Naarmate jouw bedrijf groeit, groeit ook het aantal processen. Dit betekent dat steeds meer documenten moeten worden georganiseerd. Wat veel tijd zal kosten. Door jouw bestanden automatisch op te slaan, hoef jij deze niet meer te archiveren, zijn jouw documenten doorzoekbaar en verhoogt je hun veiligheid drastisch.

Werk met presicie

HR-afdelingen zijn bezig met belangrijke processen. Kleine fouten kosten tijd en geld om te herstellen. Maar door documenten elektronisch te verzenden, kan je precies aangeven waar handtekeningen nodig zijn. Ervoor zorgen dat jouw documenten correct worden geretourneerd, zonder wijzigingen voor jouw ondertekenaar.

We houden van de nieuwe multidocs-functie. Als een project langer duurt dan verwacht, moeten we het al getekende contract aanpassen. Dit betekent dat we er nog meer documenten getekend moeten worden. Dit is een miljoen keer eenvoudiger gemaakt door meerdere documenten tegelijk te verzenden!

Aardman Animations

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrie├źn