Online Handtekeningen in HR

Beheer uw contracten beter met Online Handtekeningen!

Online handtekeningen in HR, is het wel nodig? HR & papier gaan samen zoals erwten en wortelen. Denk maar eens aan al het papier wat aan de pas komt bij het maken en tekenen van arbeidsovereenkomsten. In Nederland blijven werknemers gemiddeld 3 jaar bij hun werkgever. Dit is een stuk korter dan voorheen waar personeel gemiddeld maar 3 werkgevers in zijn leven kende.

Als gevolg zien we dat de uitzendbranche en daarbij HR het een stuk drukker heeft dan voorheen. Het aanmaken van contracten maar ook het aanpassen van contracten neemt tegenwoordig een stuk meer tijd in beslag. Gelukkig is er een makkelijke manier om deze tijd terug te winnen!

Met Online Handtekeningen in HR kunnen jullie afdelingen hun aandacht richten op belangrijkere functies zoals het verbeteren van de compliance en het verlagen van kosten. Deze tijd winnen ze omdat ze minder lang bezig zijn met het afhandelen van contracten.

Wat zeggen anderen over Signable?

We houden van de nieuwe multidocs-functie. Als een project langer duurt dan verwacht, moeten we het al getekende contract aanpassen. Dit betekent dat we er nog meer documenten getekend moeten worden. Dit is een miljoen keer eenvoudiger gemaakt door meerdere documenten tegelijk te verzenden!
Aardman Animations

Download your FREE guide to electronic signatures for HR!

Sommige van onze klanten

Aardman Regatta The Body Shop Whistl