Elektronische Handtekeningen in Gas, Water en Licht

Gas, Water en Licht contracten sneller getekend!

De gas water en licht sector is er een die snel moet kunnen reageren om klanten te binden aan hun overeenkomsten en betalingen. Door gebruik te maken van elektronische handtekeningen kunnen bedrijven op een directe en 100% legale manier informatie verzenden die klanten kunnen bekijken en ondertekenen.

Gas, water en licht Use Cases

Klanten contract
Contract annulering
Quotaties

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download het PDF bestand hier'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Bespaar geld

De eigenschappen van elektronische handtekeningen hebben een verbetering gebracht. Ze hebben een aanzienlijke vermindering van de wachttijd tussen het verzenden en weer ontvangen van het getekende contract geleverd. Klanten wisselen steeds meer van energie aanbieder, daarom moet jouw aanbod vlijmscherp en razend snel zijn. Met elektronische handtekeningen bespaar jij geld en bied je een beter ervaring voor de potentiële klant!

Bespaar tijd

Omdat je minder tijd besteed aan het opstellen en het verzenden van contracten, houden jouw werknemers meer tijd over om te focussen op het bieden van de perfecte klant ervaring. Door de kosten besparing kan je tegelijk een prijs aanbieden waar de concurrentie niet aan kan tippen.

Dit jaar zijn we begonnen met Signable en hebben we de portokosten, briefpapier en de tijdskosten van de beheerder kunnen wegnemen en communicatie sneller en nauwkeuriger kunnen maken omdat de mondelinge overdracht van informatie tot een minimum was beperkt. Al met al hebben we bijna £5000 in tijd en materialen bespaard, voor minder dan £50!

Payroll & Compliance

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrieën