Digitale Handtekeningen in Gas, Water en Licht

Gas, Water en Licht contracten sneller getekend!

De gas water en licht sector is er een die snel moet kunnen reageren om klanten te binden aan hun overeenkomsten en betalingen. Door gebruik te maken van elektronische handtekeningen kunnen bedrijven op een directe en 100% legale manier informatie verzenden die klanten kunnen bekijken en ondertekenen.

Deze eigenschappen van elektronische handtekeningen hebben een verbetering gebracht. Ze hebben een aanzienlijke vermindering van de wachttijd tussen het verzenden en weer ontvangen van het getekende contract geleverd. Klanten wisselen steeds meer van energie aanbieder, daarom moet jouw aanbod vlijmscherp en razend snel zijn. Met elektronische handtekeningen bespaar jij geld en bied je een beter ervaring voor de potentiële klant!

Omdat je minder tijd besteed aan het opstellen en het verzenden van contracten, houden jouw werknemers meer tijd over om te focussen op het bieden van de perfecte klant ervaring. Door de kosten besparing kan je tegelijk een prijs aanbieden waar de concurrentie niet aan kan tippen.

 

Wat zeggen anderen over Signable?

Dit jaar zijn we begonnen met Signable en hebben we de portokosten, briefpapier en de tijdskosten van de beheerder kunnen wegnemen en communicatie sneller en nauwkeuriger kunnen maken omdat de mondelinge overdracht van informatie tot een minimum was beperkt. Al met al hebben we bijna £5000 in tijd en materialen bespaard, voor minder dan £50!
Payroll & Compliance

Download your FREE guide to electronic signatures for Gas, water en licht!

Sommige van onze klanten

Utilitywise ESO Broadband everywhere SWR Waste Management