Elektronische Handtekeningen in Financiën

Tijd is geld. Bespaar op beide met elektronische contracten.

Waarom heeft u elektronische contracten nodig? In de financiële wereld zijn er veel processen die ervoor zorgen dat alles correct wordt uitgevoerd. En dat is zeker nodig want de financiële branche is een exact werkgebied.
Van Jaarrekeningen, Facturen voor cliënten, Belasting aangiften en andere documenten wil je zeker zijn dat alle handelingen correct gebeuren.

Word nu papierloos

Download het complete PDF bestand
'Download your FREE guide to electronic signatures for'

Download het PDF bestand

Waarom Signable?

Werk op elk device

Online contracten worden snel maar secuur aangemaakt, nadat deze verzonden zijn komen ze binnen enkele seconden aan bij uw client via email. Jouw client kan deze direct ondertekenen op verschillende devices. 

Bespaar tijd

Dankzij eHandtekeningen kan jij jouw contracten snel, legaal en ondertekend in de cloud hebben waar jij er altijd bij kan. Al met al gaat dit er voor zorgen dat u minder tijd besteed aan het opstellen, versturen en wachten op contracten en heeft u meer tijd over voor belangrijkere zaken.

Werk samen met de marktleider

Signable is de marktleider in het Verenigd Koninkrijk en voorziet bedrijven van een legale manier om contracten wereldwijd te versturen. Een groot gedeelte van hun klanten bestaat uit bedrijven die actief zijn in de financiële sector. Denk hierbij aan payroll, accountants en pension fondsen.

Signable is een absoluut geweldige tool... Ik heb de elektronische contracten gebruikt voor opdrachtbevestigingen. Het gebruik ervan bespaart tijd, papier, geld enz. Win, win, win.

Evenstone

Documentatie (Engels)

Leer alles over Signable en jouw vakgebied

Ontdek hoe Signable al duizenden bedrijven zoals de jouwe dagelijks helpt en beter maakt

Download het PDF bestand

Word ook een van de duizende papier vrije bedrijven

 logo  logo  logo  logo

Begin vandaag met eHandtekeningen

Probeer eHandtekeningen 14 dagen gratis

Geen betaal gegevens nodig, gewoon simpel eHandtekeningen

Begin jou proefperiode
Zie meer industrieën