Elektronische contracten in Financiën

Tijd is geld. Bespaar op beide met elektronische contracten.

Waarom heeft u elektronische contracten nodig? In de financiële wereld zijn er veel processen die ervoor zorgen dat alles correct wordt uitgevoerd. En dat is zeker nodig want de financiële branche is een exact werkgebied.

Van Jaarrekeningen, Facturen voor cliënten, Belasting aangiften en andere documenten wil je zeker zijn dat alle handelingen correct gebeuren.

Trek deze correcte houding door naar de juridische kant van uw business en probeer Elektronische Contracten. Deze online contracten worden snel maar secuur aangemaakt, nadat deze verzonden zijn komen ze binnen enkele seconden aan bij uw client via email. Uw client kan deze direct ondertekenen op verschillende devices. Uiteindelijk heeft u uw contracten snel, legaal en ondertekend in de cloud staan waar u er altijd bij kan. Al met al gaat dit er voor zorgen dat u minder tijd besteed aan het opstellen, versturen en wachten op contracten en heeft u meer tijd over voor belangrijkere zaken.

Signable is de marktleider in het Verenigd Koninkrijk en voorziet bedrijven van een legale manier om contracten wereldwijd te versturen. Een groot gedeelte van hun klanten bestaat uit bedrijven die actief zijn in de financiële sector. Denk hierbij aan payroll, accountants en pension fondsen. Hieronder kan u de ervaring lezen van een van onze klanten, Everstone, hoe zij het werken met Elektronische contracten hebben ondervonden.

Wat zeggen anderen over Signable?

Signable is een absoluut geweldige tool... Ik heb de elektronische contracten gebruikt voor opdrachtbevestigingen. Het gebruik ervan bespaart tijd, papier, geld enz. Win, win, win.
Evenstone

Download your FREE guide to electronic signatures for Financiën!

Sommige van onze klanten

GapCap Evenstone Hudson Accountants Smart Pension