Hoe werken Elektronische Handtekeningen?

Signable is er voor iedereen – Hoe maak je een Digitale Handtekening?

Je bent er! Je staat op het punt om geld te besparen, efficiënter te werken en meer zorg te dragen voor het milieu. Met onze vernieuwde interface, integraties met jouw favoriete apps, aanpasbare opties en geen stukje papier in zicht is het ondertekenen van een contract super makkelijk dankzij Signable. Maar hoe werkt Signable?

Wij laten het jou, stap voor stap, zien in deze handleiding.

Hoe werkt Signable als je een contract wilt versturen?

 1. Upload
  Upload je Word, Excel of PDF bestand vanaf je computer, Dropbox of selecteer een opgeslagen template.
 2. Aanpassen
  Met de knop “geavanceerd” kan je een persoonlijke boodschap toevoegen voor de ondertekenaar of een wachtwoord instellen en een extra laag van beveiliging toevoegen.
 1. Wie tekent?
  Voer de naam en email van de ondertekenaar in. Dubbel check of je geen spelfouten maakt! Je kan zoveel mensen toevoegen aan het document als jij wilt met de plus knop.
  Maar als je alleen een kopie van het document wilt sturen kan dit ook met de knop ‘Stuur alleen een kopie”
 2. Verstuur
  Klik op verstuur en wij gaan de rest voor jouw doen!

Hoe werkt Signable als je wilt tekenen?

 1. Open de email van Document@signable.nl

Klik op de unieke link om naar je document te gaan. Je bent nu aangekomen op onze super makkelijke teken pagina.
Je hebt geen account nodig om te tekenen bij ons. Maar we waarschuwen je wel, als je een,aal bent gewend aan een Signable, dan wil je niet meer terug.

 1. Vul alle velden in

De afzender heeft aangegeven welke velden ingevuld moeten worden. In deze velden ga jij dus ook jouw Signable maken. Je kan je Signable zelf maken met je device met touchscreen, maar ook kan je een foto van je handtekening uploaden.

 1. Klik op verzenden

En we zijn alweer klaar. Je hoeft alleen maar op verzenden te klikken.
Een kopie van het getekende document wordt naar jouw en de andere partijen gestuurd.
Een kind kan de was doen!

Meer info?

Wij hebben meer tutorials over digitale handtekeningen gemaakt. Zo hebben we er een die focus omtrent freelance contracten (met gratis sjabloon om te gebruiken) en een handleiding die met afbeeldingen stap voor stap uitlegt hoe je een contract verstuurd.

Wil je nog meer? Top! Op onze help pagina staat nog veel meer informatie die antwoord geeft op al jouw vragen over digitale handtekeningen.

Ben jij er klaar voor? Probeer het uit!

Onze gratis proefperiode kan je op elk moment beginnen, hiervoor heb je niet een credit card details nodig! Maar als je nog vragen hebt, stuur ons een bericht.

Ben je benieuwd hoeveel dit allemaal kost? Neem dan een kijkje op deze pagina om te zien wat voor abbonementen wij aanbieden.

Vul deze gegevens in om Signable te proberen: