eHandtekeningen voor autodealers

De auto-industrie is altijd op zoek naar gemak, betaalbaarheid en professionaliteit. Het is dus vanzelfsprekend dat veel verhuur- en verkoop bedrijven kiezen voor elektronische handtekeningen om fouten te voorkomen en ervoor te zorgen dat hun verkopers doen waar ze goed in zijn. Verkoop.

Als gevolg van de zakelijke onzekerheid van 2020 zijn autodealers gedwongen om naar een groter aantal digitale oplossingen te kijken. Velen zijn de uitdaging aangegaan en hebben belangrijke digitale oplossingen geïmplementeerd, zoals elektronische handtekeningen. Door deze veranderingen hebben ze hun klanten vrijheid en veiligheid kunnen bieden wanneer ze die nodig hebben.

Aangezien autoverhuur een groot deel van de bedrijfsactiviteiten uitmaakt, hebben elektronische handtekeningen een nieuw tijdperk ingeluid voor een aantal meer traditionele bedrijven. Maar als jij nog niet hebt geïnvesteerd in eenvoudige en gemakkelijke software voor digitale handtekeningen, zijn dit de reden waarom je dat zou moeten doen.

Verminder ‘menselijke’ fouten

Autodealers staan ​​bekend om de vele pagina’s papierwerk die nodig zijn om een ​​transactie te voltooien. Het is dus gemakkelijk om hier en daar belangrijke informatie of een handtekening over het hoofd te zien. We hebben allemaal de frustratie gevoeld van een ontbrekende handtekening, de vertragingen die erdoor worden veroorzaakt en de irritatie van de klant wanneer ze alles keer op keer moeten invullen.

Met Elektronische handtekeningen voor autodealers moet eerst alle informatie worden toegevoegd en alle handtekeningen moeten worden ondertekend voordat een klant het papierwerk kan indienen. Je kunt ook onderaan elke pagina selectievakjes toevoegen om ervoor te zorgen dat de klant alle essentiële informatie heeft gelezen.

Verlaag de kosten zonder aan efficiëntie in te boeten

Bedenk hoeveel papier de gemiddelde autodealer verbruikt. Best veel.

Elektronische handtekeningen blijken goedkoper en efficiënter te zijn dan papieren documenten. Met Signable kost ons grote bedrijfsplan, waarmee 400 documenten kunnen worden verzonden en ondertekend, bijvoorbeeld £ 119 per maand. Dat is ongeveer 29 cent per document. Dat is een goede deal toch?

Met het extra voordeel van ondertekenen op afstand tijdens moeilijke zakelijke tijden, kunnen klanten ondertekenen waar ze ook zijn en op elk gewenst apparaat. Geen ‘beslissing moeheid’ hier.

Elektronische handtekeningen worden elke dag door duizenden geïmplementeerd om hun kosten te verlagen en de efficiëntie van hun verkoop te verhogen.

Veiligheid

Elektronische ondertekening biedt een extra beveiliging die verder gaat dan die van papieren documenten. Dit betekent dat handtekeningen niet kunnen worden vervalst, het contract niet kan worden gewijzigd en als iets er niet goed uitziet, helpt een logboek (welke alle handelingen met het document heeft opgenomen) precies wat en wanneer er iets met het document is gebeurt.

Je kan er dus volledig zeker van zijn, waar jouw klanten ook ondertekenen, dat hun informatie altijd gecodeerd is en veilig wordt opgeslagen in uw Signable-cloudopslag of de door jouw gekozen online opslag software, bijv. Google Drive, Dropbox.

Als je nog steeds niet overtuigd bent, kijk dan eens rond bij jouw concurrenten, de leiders van de auto-industrie en de grote spelers in het bedrijfsleven. Er is één gemeenschappelijke verandering waaraan ze zich allemaal aanpassen: digitalisering.

Verspil de tijd van jouw klanten niet onnodig met zwaar papierwerk, fouten en vertragingen, maar probeer elektronische handtekeningen voor autodealers.

Ben jij nou enthousiast geworden over elektronische handtekeningen? Dan kan jij deze 14 dagen gratis proberen zonder enige verplichtingen na de proefperiode.

Klik hier om je aan te melden

About Marijn Quartel

Marijn a marketing executive at Signable.